Mistä kaikki alkoi

MindHarmony - Mistä kaikki alkoi - Verkkokaupan synty

MindHarmony - Mistä kaikki alkoi - Verkkokaupan...

Mistä kaikki sai alkunsa...

4 kommenttia

MindHarmony - Mistä kaikki alkoi - Verkkokaupan...

Mistä kaikki sai alkunsa...

4 kommenttia

Arctic Nutrition -villiravintotuotteet

Hei sinä Arctic -vitamiinien tilaaja <3

Tiesithän, että voit tilata näitä tuotteita suosituslinkkini kautta?! Suosittelen ehdottomasti tilaamaan näitä tuotteita jakamani linkin kautta, koska A. Saat tilauksesi nopeammin B. Saat tuotteista aina -10 % alennusta! Eikä tässä vielä kaikki, sillä kun menet tuon linkin kautta, niin sinulle tarjotaan mahdollisuus tilata näitä tuotteita vieläkin edullisemmin Premium -asiakkaana -15% - 30% , jolloin saat valita oman mieltymyksesi tilata näitä tuotteita. Sieltä löytyy jokaiselle se "omin" tapa tilata tuotteita. Minä olen apunasi ja oppaanasi jos/kun herää jotain kysyttävää tuotteista.

Itse seison 100 % :sti näiden tuotteiden takana, sillä omaa kokemusta näistä täysin luonnollisista tuotteista on jo n. 7 vuoden ajalta. Nämä kuuluvat minun ja mieheni päivittäiseen käyttöön. Täyttä tavaraa ilman keinotekoisia mömmöjä, jotka ovat tuoneet apua omaan jaksamiseen ja hyvinvointiin erittäin paljon.

Tästä linkistä pääset hyödyntään etukoodin, sekä halutessasi ottamaan itsellesi asiakkuuden ja minä olen tuolloin aina tukenasi kysymysten suhteen. Etukoodi -10%

-Minna-

Etukoodi -10 %